Kr.,-

Le Veneziane Gnocchi med spinat(Chicche di patate)

kr46,00

På lager

Produktnr: 200168 Kategorier: ,

Beskrivelse

500g

Le Veneziane Glutenfri potetgnocchi med spinat.
Glutenfri gnocchi som er laget i Italia med en tradisjonell oppskrift! Gnocchi-ene er delt inn i 2 kar a(250g)  De tar kort tid å tilberede.

Kokes i lettsaltet vann til gnocchien flyter opp, de er da ferdig.
Glutenfri, hvetefri, eggfri og melkefri.

Serveres som tilbehør eller som ingrediens i en annen rett.
Brukes gjerne i en  ostesaus .
Bland med vanlig gnocchi for et spennende

 

Tilleggsinformasjon

Allegener

Glutenfri, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter, Uten sukker, Vegansk

Våre Merkevarer

Le Veneziane

Ingredienser:
Rehydrerte poteter(70%),( vann, potetflak, emulgator(mono og diglycerider av fedtsyrer), aroma),
maismel, potetstivelse, maisstivelse, spinat 3%, rismel, salt, surhetsregulerende middel(melkesyre),
konserveringsmiddel(sorbinsyre)

Energi 651kJ / 153 kcal
Fett 0,30g
– herav mettet fett 0,01 g
Karbohydrater 34,81g
– herav sukker 0,28g
Fiber 1,9g
Protein 1,92g
Salt 1,15g