Teekanne

Teekanne-Logo55mmUrte og frukt te blandinger er naturens gave til din nytelse og velvære. Folk har lenge verdsatt de gunstige effektene av de ulike ingrediensene som har gått ned gjennom århundrene i te oppskrifter og blandinger.
Forfriskende og koffein-fri, er disse drikkene er en hit blant både unge og gamle. Må ikke forveksles med frukt-smaksatt svart eller grønn te, frukt og urtete inneholder ikke teblader. De er blandinger laget av blomster, urter, frukt og krydder. De er pakket og laget som ekte te, men gir deg en rekke fine, subtile smaker og aromaer.

Opplev den sensuelle smaken fra Teekannes spesielle frukt te. Du kan smake og lukteTK_Sensual_Tea_Comp 2 lidenskap i disse variantene. Det er fordi de bruker bare den høyeste kvalitet og de mest smakfulle ingredienser i verden. Teekanne kontrollerer og overvåker alle trinn i prosessen - fra valg av originale ingredienser, til forsiktig blanding og pakking av ferdig tepose.

Harmoni for kropp og sjel
RZ_Comp_HARMONY PNG

Veien til helhet begynner ved å balansere både kropp og sjel. TEEKANNE tilbyr deg det riktige valget for de som søker harmoni for kropp og sjel. TEEKANNE Harmony for Body & Soul, er utvalgte urtete blandinger, som er perfekte kombinasjoner av jordens ferskeste og mest smakfulle urter - fagmessig blandet for å balansere funksjon og smak. Du kan nå bestemme hvordan du vil føle deg!

GRØNN TE MED URTER

I tråd med vår kunnskap om asiatisk levemåte, har vår velbalanserte blanding av grønn te med urter som mål å forbedre trivsel og gi en hyggelig drikke opplevelse samtidig.Green_Tea_Range_Groupshot