1KG.
Basismel for gluten- og melkefri baking og matlaging.
Basert på hvetestivelse (under 20 ppm).
Kan knas og kjevles som vanlig deig.
• Til brød, kaker og matretter.
• Inneholder kostfiber – metter lenge.
• Brød og rundstykker kjennes saftige, smuler mindre og oppleves som ferske lengre.
• Føles som ”vanlig brød” når du skjærer i det og smaker.
• Kan erstatte mel 1:1 i de fleste bakverk og matretter, bortsett fra gjærdeiger, da man skal bruke litt mindre mjølmix.
• Deigen kleber ikke og er lett å kna og kjevle. Oppleves nesten som en ”vanlig” meldeig.
• Inneholder ikke egg eller soya.
• Inneholder ikke sukker.

Lailas glutenfrie julekake:
http://markedspool.no/koko-dairy-free/lailas-glutenfrie-julekake/
Lailas glutenfrie lussekatter:
http://markedspool.no/glutenfritt/lussekatter-lailas-glutenfri-melmiks/
Ingredienser:
Hvetestivelse (u/20 ppm), psyllium, potetfiber, fortykningsmiddel
(guarkjernemel).
Næringsinnehold pr. 100g
Energi | 1450 kJ/340 kcal |
Fett | <0,5 g |
-varav mättat | 0 g |
Kolhydrater | 84 g |
-varav sockerarter | 0 g |
Fiber | 2,4 g |
Protein | <0,5 g |
Salt | 0 g |